0756 555 201 Solicitați o programare
Despre noi
Expertiză de peste 13 ani
De peste 16 ani, noi, echipa Dr. Mureșan Dental Clinic, readucem zâmbetele pe chipurile pacienților, sub îndrumarea dr. Sergiu Mureșan, medic stomatolog specialist în restaurări directe și estetică dentară. Datorită calității actului medical, suntem onorați să avem pacienți atât din orașul nostru, cât și din orașele învecinate (Cluj, Bistrița, Baia-Mare, Târgu-Mureș).
O echipă dedicată pacienților
Suntem o echipă dedicată pacienților noștri și încercăm mereu să oferim cea mai bună variantă de tratament. De aceea, comunicarea în cadrul echipei este extrem de importantă. În plus, credem că, în orice domeniu, dar mai ales în domeniul medicinei, învățarea continuă este extrem de importantă, de aceea suntem prezenți la numeroase conferințe și congrese din țară și din străinătate, luându-ne astfel promisiunea excelenței.
Punem calitatea pe locul I
Întotdeauna punem calitatea pe locul I și nu facem compromisuri, pentru că sănătatea pacienților noștri este cea mai importantă. De aceea, echipa noastră de medici stomatologici este una de excepție, iar tehnologia și materialele pe care le folosim sunt de înaltă calitate. Așadar, ne alegem cu grijă furnizorii și laboratoarele de tehnică dentară cu care colaborăm.

Vedeți ce servicii oferim

Unde ne găsiți
Beclean, Jud. Bistrița-Năsăud,
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 57A
Program de lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
© Copyright Muresan 2020 ANPC Politica de confidențialitate Informații legale