0756 555 201 Solicitați o programare
Echipa
Dr. Sergiu Mureșan

Fondator și coordonator al echipei medicale,
Medic stomatolog specializat în restaurări directe și estetică dentară

Dr. Sergiu Mureșan este un medic stomatolog apreciat la nivel național, cunoscut mai ales pentru expertiza sa în restaurările directe și estetica dentară. De peste 13 ani, readuce zâmbetele pe chipurile pacienților.

În anul 1999 este admis la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Dentară. În perioada studenției obține, în anul 2004, o bursă Erasmus la Universite Victor Segalen, UFR d'Odontologie, Bordeaux (Franța). A absolvit facultatea în anul 2005, iar din 2007 își desfășoară activitatea profesională în propriul cabinet, precum și în cadrul unor colaborări cu clinici din Cluj Napoca și Turda.

Deține competență în radiodiagnostic dentar, practica sa privată concentrându-se pe estetica dentară și mai ales pe restaurările directe (frontale și din zona laterală). Din 2014 este lider de opinie GC România.

Susține o serie de conferințe pe tema restaurărilor directe, atât în sistem privat, cât și sub egida unor societăți ca Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) sau Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR).

A publicat articole cu privire la activitatea sa clinică în diverse reviste de specialitate din România.

Dr. Ioana Mureșan

Co-fondator Dr. Mureșan Dental Clinic, Medic stomatolog

În anul 2001 este admisă la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Dentară.

În perioada studenției beneficiază, în anul 2005, de o Bursă Guvernamentală la University of Bristol, Bristol Dental School (UK) și în anul 2006 de o Bursă Erasmus la Universite Victor Segalen, UFR d'Odontologie, Bordeaux (Franța).

În anul 2007 își începe activitatea profesională în practica privată în propriul cabinet, unde este co-owner alături de Dr. Sergiu Mureșan. De atunci a participat anual la diferite cursuri și conferințe atât în țară, cât și în străinătate.

Dr. Alexandra Roșu

Medic dentist, specialist în protetică dentară

Dr. Alexandra Roșu s-a alăturat echipei Dr. Mureșan Dental Clinic în anul 2012.
În anul 2011 a absolvit Universitatea de Medicină Dentară „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. În anul 2015 obține titlul de medic specialist în protetica dentară.
În prezent își desfășoară activitatea în cabinete din mediul privat în Cluj-Napoca și Beclean. Aria de expertiză cuprinde odontoterapie, protetică dentară și pedodonție.
Dr. Dr. Dinu Cristian

Medic primar chirurgie orală și maxilofacială, supraspecializat în microchirurgie reconstructivă

Dr. Dr. Dinu Cristian are supraspecializare în microchirurgie reconstructivă (2006 Beijing, China). Conferențiar UMF Cluj, doctor în științe medicale.

Absolvent a numeroase cursuri de supraspecializare în domeniul implantologiei orale și parodontologiei cu practicieni reputați la nivel internațional: Marcus Hurzeller, Otto Zuhr, Eric Van Dooren, Istvan Urban, Giovanni Zuchelli, Thomas Han, Howard Gluckman, Sasha Jovanovic, Maurice Salama, David Garber, Nicholas Ellian, Samuel Lee etc.

15 ani de experiență în implantologia orală.

Lector invitat la numeroase cursuri și congrese naționale și internaționale de implantologie orală. Lector asociat în “The Face Team Dental Implant Course” Londra, Marea Britanie.

Membru în numeroase organisme internaționale de profil: International Congress of Oral Implantologists, International Team of Implantology, European Association of Cranio-Maxillofacial Surgery, International Association for Oral and Maxillofacial Surgery, AOCMF etc.

Fondator în parteneriat a clinicii MedArtis Dent în Cluj-Napoca.

Dr. Ioan-Paul Peter

Medic specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială

În anul 2007 este admis la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Dentară.
În anul 2013 devine medic dentist licențiat, urmând apoi un rezidențiat în ortodonție și ortopedie dento-facială în Cluj-Napoca și Târgu Mureș.
Colaborator în cadrul unor clinici din Cluj, Baia-Mare și Gherla.
Dr. Teodor Baciu

Medic dentist, rezident endodonție

În anul 2016 a absolvit UMF Târgu Mureș, specializarea Medicină Dentară, iar din anul 2017 este rezident endodonție în cadrul SCJU Cluj-Napoca.

Colaborator și în cadrul unor clinici din Cluj.

Ana Nicoară

Front Desk Manager

Dana Diugan

Asistent medical

Mariana Trombitaș

Asistent medical

Daniela Moldovan

Asistent medical

Testimoniale
Unde ne găsiți
Beclean, Jud. Bistrița-Năsăud,
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 57A
Program de lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
© Copyright Muresan 2020 ANPC Politica de confidențialitate Informații legale