0756 555 201 Solicitați o programare
Stomatologie pediatrică
Stomatologie pediatrică

Ne dorim să câștigăm încrederea copiilor și să le oferim o experiență confortabilă, plăcută, distractivă. De aceea, în clinica noastră avem un spațiu special destinat copiilor.

Considerăm că sănătatea dentară a copiilor începe acasă, când, alături de părinte, ar trebui să se pună bazele unei rutine a periajului dentar, exemplul personal al părintelui fiind foarte important.

Pentru a păstra sănătoși dinții copiilor, este important:
1. Periajul corect acasă de 2 ori pe zi (până la vârsta de 8 ani ajutat și de un adult) și utilizarea aței dentare 1 dată pe zi
2. Obiceiuri alimentare sănătoase
3. Control stomatologic de 2 ori pe an

În clinica noastră, pentru a preveni apariția cariilor, recomandăm sigilarea molarilor și a premolarilor și fluorizări periodice. Chiar dacă este realizată sigilarea suprafețelor ocluzale, igiena dentară trebuie menținută în condiții optime pentru a preveni apariția cariilor pe celelalte suprafețe dentare.

Dinții de lapte necesită aceeași atenție din partea pacienților și a medicului stomatolog, acești dinți fiind importanți în dezvoltarea vorbirii, în funcția masticatorie, având și rolul de a menține spațiul pentru dinții definitivi.

Unde ne găsiți
Beclean, Jud. Bistrița-Năsăud,
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 57A
Program de lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
© Copyright Muresan 2020 ANPC Politica de confidențialitate Informații legale